Fotoalbum

Glade musikanter i pausen til spillingen på Gunders i november

Fant en fin melodi.

Her kommer det etter hvert nyere bilder fra våre aktiviteter fra                2015 og utover.  Vi avsluttet året med spilling til julefest på Strømme oms.s og på Randesund oms.s.  Begge plasser med julesanger og allsang.  God mat og god stemning. 

Hei, og Godt Nyttår til dere.   Nå er vi over i 2016, og klare til nye oppdrag.  Så snart vi har noe nytt av bilder eller videosnutter, legger jeg det ut på siden.  Vi starter opp med første øving nå mandagen 11.   

Vi har gjennomført årsmøte og fått Roald Korsvik som ny formann.  Rullatorspillingene og øvingene er godt i gang, og vi har spillt en fredag på Gunders.   Vi har hatt en god del spillinger, og øvinger denne våren. Nå gjenstår spillingen på Lillesanddagan tirsdag 28 juni, med avslutning på Dovreheimen etterpå.  Så er det sommerferie for oss.  Vi har hatt en intern sommeravslutnig.  Her fikk i med oss Ivar Netland som blir med oss til Lillesand som sanger.  Legger ut noen bilder fra øvelsen/avslutningen.  

Utover høsten har vi fortsatt med spillinger for Kulturrullatoren, samt opptredener på Gunders og andre hyggekvelder på omsorg-sentere.  Vi har også deltatt på arrangementer på Boen Bruk.   

I starten på 2017 er vi godt i gang med øvinger og opptredener.  Nå står årsmøte for døren, men jeg tror ikke det blir så store forandringer angående styre eller andre ting.  Det har vært litt vanskelig å få samlet alle 11 i det siste slik at jeg kan få lagt ut ett tidsaktuellt bilde på hjemmesiden.  Men nå ser det ut som alle kan samles i løpet av mars.  Så da kommer det et nytt hovedbilde ut på siden.     

Da har vi startet etter sommerfeirien 2017.  Vi har allerede vært ute og spillt for kulturrullatoren og en opptreden for Seniorsaken som hadde en samling på Boen gård.  Har lagt ut en ny videosnutt med to melodier som vi spillte i Lillesand.       

En liten etterlysning :  Spiller du trekkspill, etter noter, og liker musikken som vi spiller vil vi gjerne ha deg med i orkesteret.  Ta kontakt med oss ( se hovedsiden ) så tar vi det derfra.   

Vi har hatt nytt årsmøte nå i februar 2018.  Medlemmene i TTO var så fornøyd med styret, at alle ble gjenvalgt.  Og vi starter nå det nye året med en god del oppdrag i boken.  Rullator- og hyggekveld spillinger er det som dominerer, men vi er åpne for flere oppdrag dersom det passer.      

Vi er nå godt igang, og etter en relativ hektisk vårsesong  med avslutning på torget under Lillesanddaane har vi hatt sommerferie.  Høstsesongen startet med spilling i Bentsens hage med allsang. Vi hadde med Ivar som forsanger på dette.  Vi fikk senere besøk på en øvelse av Christiansands avis, som ville lage ett stykke i avisa i forbindelse av at vi er 40 år iår.  Legger ved noen bilder fra dette besøket         

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.11 | 11:22

Hei, takk for den, gøy med tilbakemeldinger. Nå skal vi jo snart ut til dere igjen. .

...
24.02 | 13:42

Hei.Takk for to kjempe fine kvelder som dere har spilt hos oss på Sang og hyggekveldene på Gunders Kafe.Den siste var 22 feb.Folk er kjempe fornøyde.

...
20.12 | 18:59

Du kan også se adr. på hjemmesiden ark kontakter

...
20.12 | 18:49

Se vår hjemmeside aministrasjon

...
Du liker denne siden